A videomarketing célja a piaci részesedés növelése

A videomarketing célja a piaci részesedés növelése

Sokan hallottak már a videomarketingről, de nehezen értik, hogyan lehet hatékonyan felhasználni új ügyfeleket. A videomarketing helyes használatának megértése nem nehéz, ha tudja, mit csinál. A következő videomarketing-tippek biztosítják ezt.

A csapatodban ki a leginkább motiváló? Ki a legjobb beszélő? Ez az a személy, akit a cége nevében kamerára kell helyezni. Nem kell a vezérigazgatónak vagy egy értékesítőnek olvasnia az értékesítési sorrendet, ehelyett arra kell koncentrálnia, aki a legjobban fogja teljesíteni a cége vagy termékei eladását.

Keresse meg a megfelelő embert a videóhoz. Talán nincs olyan kényelmes a kamera előtt, mint amilyennek lennie kell. Beszéljen munkatársaival, esetleg barátaival, hogy találjon valakit, aki hatékony rangadó lehet a vállalat számára. Ez fokozza a termék promócióját, és minél több embert fog megtekinteni.

Ne aggódjon a videoprodukció értéke miatt. A magas termelési értékek nem mindig a legelőnyösebb videókat alkotják, a nyereség termelése szempontjából. A Dell legjobb promócióit a hétköznapi alkalmazottak tették közzé.

Gondoljon egy vírusos videó létrehozására. A vírusos videók olyan videók, amelyeket a közösségi média webhelyein osztanak meg, és népszerűsége felrobban. Legyen óvatos. Az interneten néhány ember azonnal látja a vírusos videokísérletet, és ez kudarcként zárulhat. Legyen kreatív, és készítsen egy videót, amelyet az emberek valóban meg akarnak nézni. A humor mindig plusz.

Ne feledje, hogy egyesek az interneten szörföznek, ha nagy képernyős televíziót használnak a monitorjukhoz. A YouTube most nagy videofájlokat fogad el. Tehát ne fordítsa fel az orrát nagyfelbontású tartalom esetén. Aki ötven hüvelykes plazmán nézi a tartalmát, nem vásárol tőled, ha csak pixeleket lát.

Amikor videódat közzéteszed a YouTube-on, ne felejtsd el használni a kommentárokat. Ezek lehetővé teszik, hogy rámutasson más hasonló videókra, vagy felkérhesse az embereket, hogy fizessenek elő a videójára. Ezt akár egy "Pop-Up Video" effektussal is használhatja, hogy a nézők elkötelezettek és szórakoztassák nézés közben.

Amikor valaki feltesz egy kérdést a videóinak megjegyzésében, fontolja meg, hogy tud-e válaszolni rájuk egy másik videóban. Ha belegondolsz, előállhatsz egy humoros választ, amely a keresett információkat és egy vidám videót nyújt számukra, ha mások meg szeretnék nézni, annál jobb!

A videomarketing használata során ne feledje, hogy a tartalom a kulcs. A valótlan vagy a nézők félrevezetésére szolgáló tartalom használata káros lehet az Ön vállalkozására. Mindig győződjön meg arról, hogy a videóid pontosak és informatívak. Ha jó információforrást biztosít, az emberek visszatérnek.

Videóinak tele kell lenniük információkkal és egyenesen a lényegre kell törekedniük. Az online embereknek manapság az interneten nagyon rövid figyelmet szentelnek. Ne készítsen öt percnél tovább tartó videókat, különben sok nézőt veszítesz. Ha nézői álmodoznak, akkor a tartalmát figyelmen kívül hagyják.

Ha még nincs weboldala, vagy nem tudja kezelni a videó streamingjét, fontolja meg a Podbean.com webhelyet. Szindikálják a videódat az iTunes segítségével, hogy bárki megtekinthesse a videódat bármely Apple eszközön. A webhelyén keresztül is linkelhet rájuk, hogy más eszközök láthassák a videót szerte a világon.

A videomarketing megvalósítása nem nehéz, csupán a technika leghatékonyabb felhasználásának ismeretét igényli. Helyes használat esetén a videomarketing minden vállalat sikerének hatékony eszköze és mozgatórugója lehet. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ezek a videomarketing-tippek segítsék vállalkozását.