Nagyszerű tippek a videómarketinghez!

Nagyszerű tippek a videómarketinghez!

 

Fordítsa cégét sikeres vállalkozássá azáltal, hogy bölcsen használja fel az idejét. Ez magában foglalja a ténylegesen működő marketinget is. Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan használhatja ki a videómarketinget a nyereség és az értékesítés céljainak eléréséhez, amiről csak álmodott, így rövid időn belül képes lesz elérni.

 

Ahhoz, hogy az emberek észrevegyék a videóit, olyan címet kell kidolgoznia, amely szemet gyönyörködtető vagy zavarodott! Használjon szójátékot vagy rímet, hogy az emberek emlékezzenek a videójának nevére. Használja az elsődleges kulcsszavát és lehetőleg legalább egy vagy két kapcsolódó kulcsszót is.

 

Rendszeresen tegyen közzé videókat, ha fenn akarja tartani a felhasználók érdeklődését. Ha az emberek érdeklődnek de nem mutat nekik semmi újat, akkor hamar megunhatják. Bár nem akarja túl sok videóval elárasztani őket, legalább havonta egyszer vagy kétszer próbáljon meg videókat készíteni.

 

Ha kreatív villámcsapás éri, és remek ötlete támad egy videóhoz, filmezze le minél hamarabb, ha rendelkezik az ehhez szükséges felszereléssel. Igaz, a legjobb útnak tűnhet akár a professzionális felszerelés, akár a személyzet beszerzése, de az ilyen megoldások időigényesek lehetnek. Ragadja meg az ötlet energiáját és lényegét, amíg friss. Még egy amatőr, hiteles videó is túlszárnyalhat valami szakértelemmel csiszoltat.

 

Győződjön meg róla, hogy minden online közzétett videótartalom keresőmotorokra optimalizált. Ne feledje, hogy a keresőmotorok nem tudják megnézni a videótartalmakat, ezért ügyeljen a megfelelő címekre, címkékre és leírásokra. Töltse ki őket a megfelelő mezőkbe. Megdöbbenne, ha látná, hogy hány videót közzétevő nem is vesződik ezzel.

 

Helyezze el videótartalmát a YouTube-on, és linkelje vissza a weboldalára. Ez segíthet abban, hogy videóját széles közönség lássa, és potenciálisan megoszthassa és a címlapra kerüljön. A YouTube által biztosított fajta nyilvánosság, részben azért, mert a Google tulajdonában van, óriási.

 

Legyen őszinte a videóiban. A közönsége azonosulni fog önnel, és megbízik önben, ha úgy érzi, hogy önmaga. Kerülje azonban, hogy káromkodjon vagy túl személyes dolgokat mondjon a videóiban, és szerkesszen meg mindent, amiről úgy érzi, hogy nincs helye a videójában.

 

 

Attól függően, hogy mit árul, lehet, hogy nem is kell videót forgatnia. Ha azt reméli, hogy az embereket egy számítógépes szoftvertermék megvásárlására vagy egy online weboldal vagy szolgáltatás használatára szeretné rávenni, akkor a képernyőfelvételek készítése lehet, hogy jobb megoldás. Csak készítsen egy videót arról, hogy mit kínál és mit csinál, miközben elmeséli, hogy miért kell nekik.

 

Minél gyorsabban használja az itt tanultakat, annál gyorsabban halad céljai eléréséhez. Ha felhasználja az ebben a cikkben szerzett ismereteket, még gyorsabban eléri őket. Csak győződjön meg róla, hogy erőfeszítéseket tesz, és ez szépen meg lesz jutalmazva az úton.

 

1. https://bit.ly/3mc3vVI

2. https://bit.ly/2VXsKRd

3. https://bit.ly/3g9LPGn

4.  https://bit.ly/3AJj9Mu

5. https://bit.ly/3gfJhXA