Kemény alku, ezzel az autóvásárlási tanáccsal profi lehet!

Kemény alku, ezzel az autóvásárlási tanáccsal profi lehet!

 

Amikor sokan autót vásárolnak, fegyvertelenül vágnak bele a folyamatba. Hiányoznak a szükséges tanácsok ahhoz, hogy a helyzet a javukra álljon. Nem úgy mint ön, hiszen megtalálta ezt a cikket, és azt tervezi, hogy teljes egészében elolvassa, hogy magába szívja az alább felsorolt ötleteket, amelyek megkönnyítik az autóvásárlást

 

Amikor autóvásárlásra adja a fejét, értse meg, hogy elég sok időt fog eltölteni a márkakereskedésben. Nem akarja, hogy siettessék, így olyan üzletet köt, amely nem igazán teszi kényelmessé. Adjon magának egy egész délutánt. Ha nincs ideje befejezni az üzletet, jöjjön vissza később.

Soha ne öltözzön ki, ha autókereskedésbe megy. Nehezebb lesz üzletet kötni és meggyőzni valakit, hogy jobb árat érdemel egy járműért, ha drága ruhákba mutatkozik. Bár szeretne rendezettnek és tisztának tűnni, ne viseljen semmi olyat, ami azt a látszatot kelti, mint amilyen valójában.

Ha használt autó vásárlását fontolgatja, először mindig vizsgáltassa meg a szerelővel. Ön nem egy képzett szerelő, akit arra képeztek ki, hogy észrevegye a problémákat vagy a javításokat, ezért szakemberhez kell vinnie.
Vigyázzon azzal az autóértékesítővel, aki azelőtt ajánlja fel Önnek az autó árát, mielőtt meglátogatná az értékesítési vezetőjét. Az értékesítő bármit elmond Önnek, amit hallani akar, de csak az üzletvezető hagyhatja jóvá az üzletet. Kérje, hogy beszélhessen az üzletvezetővel szemtől szembe, és lássa az üzletet papíron, mielőtt elkötelezné magát az autó megvásárlása mellett.

Ha elcseréli az autóját, vigye el egy autójavító műhelybe, és tisztíttassa meg a kárpitot és a szőnyegeket, valamint mossa le. Ha ezt az egy dolgot megteszi,növelheti a csereértéket a nem tiszta autóhoz képest.

Soha ne vásároljon autót ugyanazon a napon, amikor megtalálja. Egy ökölszabály szerint aludjon rá egyet a döntésre. Így van ideje átgondolni az autó előnyeit és hátrányait, és azt, hogy mennyire tartja megfelelőnek az autót az Ön számára. Ne aggódjon amiatt, hogy az autót időközben eladják, hiszen még sokan vannak.

Beszéljen az autókereskedővel a visszavételi politikájáról. Lehet, hogy még írásban is szeretné megkapni a politikát. Még ha tesztvezette is az autót, és minden rendben lévőnek tűnik, soha nem tudhatja, mi történhet még aznap vagy azon a héten. Fontos, hogy tudja, mi a kereskedő politikája a visszaszolgáltatással kapcsolatban, arra az esetre, ha valami történne.

Tartson ki az előlegfizetés mellett. Az autók előleg nélkül is eladhatók; azonban némi előleg segít a végső költségen. Óvakodjon az olyan eladókkal szemben, akik arra kérik, hogy növelje az előleg összegét. Ez a többletpénz általában csak az eladó és a kereskedő zsebébe kerül, és nem segít az Ön eredményén.

Most, hogy mindezt a tudást magába szívta, tudja, mi a következő teendője. Közeledjen az autóparkolóhoz magabiztosan, mivel tudja, hogy rendelkezik a sikerhez szükséges tanácsokkal. Amint megérkezik, átveszi az irányítást a helyzet felett, és a legjobb autóval kerülhet ki az élre.