Hasznos tippek az otthoni biztonság javításához.

Hasznos tippek az otthoni biztonság javításához.

 

Ha van olyan hely, ahol biztonságban kell éreznie magát, az az otthona. Ezért mindent meg kell tennie azért, hogy otthona a lehető legbiztonságosabb hely legyen. Ez azt jelenti, hogy szerezzen be egy otthoni biztonsági rendszert. Ez egy olyan befektetés, amely megtérül és nyugalmat ad Önnek. Olvassa el ezt a cikket az otthoni biztonsági tanácsokért.

Ha nyaralni megy el, fontos, hogy otthona lakottnak tűnjön, amíg távol van. Néhány olcsó konnektor-időzítőbe való befektetéssel beállíthatja, hogy a lámpák előre meghatározott időpontokban kapcsoljanak be és ki. Ez segíthet azt az illúziót kelteni, hogy otthon van, és elriasztja a tolvajokat.

Ne az ár legyen a fő tényező a cég kiválasztásakor, amely az otthona biztonságát biztosítja. Bár mindig jó olyat találni, ami nem túl drága, ennek sok hátránya is lehet. Az olcsóbb biztonsági cégek hírhedt arról, hogy kevésbé figyelmes szolgáltatást nyújtanak, ami azt jelenti, hogy otthona veszélyben lehet.

Győződjön meg róla, hogy minden külső vezeték jól védett vagy lefedett. A rézvezetékek a lopások kedvelt tárgyai, mivel gyakran hozzáférhetők az otthonon kívülről, és sok pénzért eladhatók. A klímaberendezések a rézlopók elsődleges célpontjai. Győződjön meg arról is, hogy a külső áram- és telefonvezetékek védettek és nem vághatók el könnyen.

A nyár folyamán távolítsa el a táj elhalt növényzetét és a fát. Ezek nyáron kigyulladhatnak, különösen, ha száraz területen él. Tartsa ezeket rendszeresen eltakarítva, hogy megőrizze otthona biztonságát és jó állapotban tartsa.

Fontos, hogy aktiválja biztonsági rendszerét, amikor távol lesz, vagy éjszaka. Ha esetleg elaludna, és elfelejtené beállítani a rendszert, az használhatatlan. Ha Ön olyan valaki, aki gyakran szórakozott, vagy akinek gondot okoz a dolgok megjegyzése, vegye fel a rendszer aktiválását a fontos megjegyzendő dolgok ellenőrző listájára.

Ha a bejárati ajtaja nem rendelkezik kémlelőnyílással, akkor bölcsen teszi, ha beszereltet egy ilyet. A kukucskálók lehetővé teszik, hogy lássa, ki van a bejárati ajtónál, mielőtt kinyitná azt. Egyes háztulajdonosok úgy döntenek, hogy két kukucskálónyílást telepítenek, hogy figyelembe vegyék az otthon lakók magasságkülönbségét.

Ha vannak értékei, és szüksége van egy helyre, ahol tárolhatja őket, ne keressen tovább, mint "otthona falai". A csapok között sok üres hely van, és könnyen tárolhat ékszereket vagy bármi mást, amihez nem szeretné, ha egy betörő hozzáférne. Egyszerűen szereljen fel egy hamis konnektort, és használja azt arra, hogy a dolgokat ki- és bevigye a falból.

Mennyi hely van az ajtaja és a kerete között? Ha itt túl sok hely van, az olyan, mint egy nyílt meghívás egy betörő számára. Megerősítheti az ajtaját egy vékony rétegelt lemezdarabbal vagy fémlemezzel.

Ha a bejárati ajtaja még nem rendelkezik kukucskálónyílással, azonnal szereljen be egyet. Egy kis kukucskálólyuk segítségével láthatja, hogy ki áll az ajtónál, anélkül, hogy rálátást adna a lakás belsejére. Ha a betolakodó a bejárati ajtón keresztül jut be a házába, egy kukucskálónyílással előnyt szerezhet a rendőrök hívásához.

Most, hogy tudja, mi kell ahhoz, hogy otthona biztonságban legyen, ideje cselekedni. Csak Ön teheti otthonát olyan hellyé, ahol mindig biztonságban érezheti magát. Ezért érdemes hasznosítani ennek a cikknek a tartalmát. Jobban fogja érezni magát, ha tudja, hogy semmi sem veszélyezteti a biztonságát.