Szilárd tanácsok, hogy a legtöbbet hozza ki a netlámpa cikk marketing vállalkozásából

Szilárd tanácsok, hogy a legtöbbet hozza ki a netlámpa cikk marketing vállalkozásából.

 

A netlámpa cikk marketing ma már egy nagyon népszerű, hatékony módja annak, hogy a vállalkozások a potenciális ügyfelek számára értékesítsék magukat. Sokaknak azonban fogalmuk sincs, hol kezdjenek bele ebbe a marketingtechnikába. Szerencsére ez a cikk rengeteg tippet tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan teheti a netlámpa cikk marketinget az Ön és vállalkozása hasznára.

Az ingyenességet remekül lehet használni. Az ingyenességek azt a benyomást keltik az emberekben, hogy valami értékeset kaptak, és nagyobb valószínűséggel vásárolják meg a termékeit, ha megmutatta nekik, mire számíthatnak. A márkanevét és logóját tartalmazó promóciós tárgyak valóban segíthetnek az ismertség növelésében anélkül, hogy egyetlen fillérbe kerülnének. Ezt szem előtt tartva válasszon bölcsen termékeket.

Állítsa össze a cikkeket e-könyvvé. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy újra felhasználja és újracsomagolja a már elvégzett munkáját. Miután közzétett néhány cikket, vegye a legnépszerűbbeket, és csomagolja össze őket egy e-könyvbe, amelyet elajándékozhat vagy eladhat egy csinos kis haszonért.

Amikor cikkeket ír a netlámpa cikk marketingstratégia részeként, ügyeljen arra, hogy azok informatívak legyenek. Bár úgy tűnhet, hogy a netlámpa cikk marketingnek több köze van az elhelyezéshez és a linkeléshez, mint ahhoz, hogy a potenciális vásárlók elolvassák a cikkeket, minden cikket úgy kell kezelnie, mint egy értékesítési ajánlatot vagy egy egyszeri lehetőséget arra, hogy elnyerje a vásárló bizalmát.

Ha a cikke már szerepel a saját weboldalán, ne küldje be cikkkönyvtárakba. Sok keresőmotornak vannak szabályai a duplikált tartalmakra vonatkozóan, és nem szeretné, ha cikkét eltávolítanák, mert több helyre is feltette. Ehelyett írja át a cikket (egy tartalmat "pörgető" szoftver nagyon hasznos lehet), és az átírt cikket küldje be a könyvtárakba.

Dolgozzon a szócikkek számán. Egy jó cikk nem lehet túl hosszú ahhoz, hogy szórakoztató legyen, és nem lehet túl rövid ahhoz, hogy informatív legyen. A különböző cikkkönyvtárak különböző méretű cikkeket várnak el. A legtöbben háromszáz és nyolcszáz szó közötti cikkeket keresnek, így ha következetesen ragaszkodik az ötszáz szóhoz, akkor minden rendben lesz.

A blogot tartalmazó netlámpa cikk marketingkampányok esetében a vendégbloggerek felkérése növelheti a forgalmat. Azzal, hogy meghívnak egy elismert bloggert, hogy tegyen bejegyzést a blogjukba, a hozzáértő cikkmarketingesek friss olvasókat vonzhatnak be, és növelhetik általános expozíciójukat. A vendégblogolás akkor működik a legjobban, ha mind a vendég, mind a házigazda hasznos, megbízható cikkek közléséről híres.

Ne szegjen meg semmilyen törvényt, különösen ne sértse meg a szerzői jogokat. Majdnem minden keresőmotor tartalmaz egy nyilatkozatot, hogy tiltja a törvényt sértő oldalakat. Ha rendszeresen kiderül, hogy tartalmakat lop más oldalakról, akkor az oldalát ki fogják tiltani. Tartsa a tartalmát egyedinek, hogy még a kitiltás lehetőségét is elkerülje.

Minél több tippet olvas a netlámpa cikk marketingről, annál nagyobb lesz az esélye a sikerre. Gondoljon úgy a marketingre, mintha iskolába járna. Nem véletlenül jár iskolába annyi éven át. Egyszerűen rengeteg tanulnivaló van odakint. Ugyanez igaz a marketingre is. Rengeteg mindent kell tudnia.

Ha cikkeket használ az affiliate termékeid népszerűsítésére, győződjön meg róla, hogy mindig váltogatja ezeknek a cikkeknek a hosszát. Néhányat ki akar majd tenni, amelyek csak 200 szóból állnak, más 500 szavas cikkekben pedig mélyebb részletekbe mehet bele. Az ötlet itt az, hogy változtasson a kulcsszavak mennyiségén és a hirdetési intenzitáson.

 

Ha valaki olyan cikket tud tervezni, amely képes lenne arra, hogy a lehető leghatékonyabban tudja értékesíteni, bárhol is legyen a világon, akkor egy igazán hatékony marketingeszközzel fog rendelkezni. Azzal, hogy egy cikket képes bárki számára élvezhetővé teszi, akkor több emberhez juthat el.

Mint kezdett az elején ez a cikk, netlámpa cikk marketing egy nagyszerű módja annak, hogy a piacra a vállalkozás. A fent bemutatott tippekben említett néhány tanács alkalmazásával még ma sikeres netlámpa cikk marketing kampányt indíthat. A megrendelései ezután jelentősen meg fognak nőni, és a nyeresége is emelkedni fog.

 

karácsonyi dekoráció, állólámpa, mennyezeti lámpa, konyhai lámpa, gyerek mennyezeti lámpa

 

1. karácsonyi dekoráció

2. állólámpa

3. mennyezeti lámpa

4. konyhai lámpa

5. gyerek mennyezeti lámpa

 

karácsonyi dekoráció, állólámpa, mennyezeti lámpa, konyhai lámpa, gyerek mennyezeti lámpa