Próbálod kitalálni a Wordpress-t? Próbáld ki ezeket a tippeket és trükköket!

Próbálod kitalálni a Wordpress-t? Próbáld ki ezeket a tippeket és trükköket!

 

A WordPress már régóta népszerű platform sok különböző blogger körében. Sajnos sok más felhasználónak nincs elég tudása ahhoz, hogy a WordPress-t teljes mértékben kihasználja. Íme néhány ötlet, amely segít megtanulni a hatékony használatát.

Javítsd a wordpress weboldalad láblécének megjelenését és stílusát. Ez nagyon fontos, mivel ez az első dolog, amit a néződ látni fog. Tartalmazzon egy rövid életrajzot, amely tartalmazza az összes adatodat vagy fontos linket, amelyek arra vonatkoznak, amit át akarsz adni.

Szánj egy kis időt arra, hogy megismerd a WordPress összes csengőjét és sípját. Nézz körül, és ismerkedj meg az összes formázási lehetőséggel. Ennek használatával jobban kezelheted az esetleges formázási problémákat.

Ne hagyd, hogy a témád megkopjon. Az első dolog, amit tenned kell, ha a forgalom csökkenését észleled, hogy megnézed, mikor változtattad meg utoljára a témádat. Ahogy webhelyed növekszik és változik, a témának is változnia kell. Győződj meg róla, hogy pontosan tükrözi a márkádat, és látnod kell a forgalom növekedését.

Ne feledd, hogy jól használd ki a WordPress blog oldalainak alján található lábléc területet. Ezen a területen további információkat adhatsz meg magadról és/vagy a szerzői jogaidról. Ha szeretnéd, egy másik oldalra mutató linket is hozzáadhatsz. A különböző témák több lehetőséget biztosítanak ennek a területnek a használatára, ezért gondosan válaszd meg a témáidat, hogy maximalizáld az oldalad láblécének értékét.

Nézz utána más témáknak a WordPress blogodhoz. Persze a WordPress néhány kiváló témával van előre telepítve, de sokkal több lehetőség is van. Sok közülük ingyenes, és vannak prémium témák is. Ezek a prémium témák nagyon jól megtervezettek, és lehetővé teszik, hogy könnyedén adj hozzá fejlettebb szempontokat a blogodhoz, például e-kereskedelmi bővítményeket.

Legyél egy könnyen megtalálható könyvtár. Az idő pénz, és nem kell tonnányi mappát átnézned, hogy megtalálj egy dolgot. Könnyebb megtalálni a dolgokat a WordPress témádban, ha minden egyetlen integrált mappában van. Ez megkönnyíti a keresést a médiatáradban, mivel csak egy kulcsszót kell beírnod arra, amit keresel.

Növelheted a rangsorodat, ha a képeidhez kulcsszavakat is csatolsz. Használd a címcímeket és az alternatív címkéket a kulcsszavak beillesztésére. Ez mindenféle helyen működik, beleértve a nagyon népszerű Pinterestet is.

Tudd, hogy a WordPressen keresztül írhatsz bejegyzést és küldheted el a jövőben. Mindössze annyit kell tenned, hogy a posztot az "Azonnali közzététel"-ről egy meghatározott jövőbeli dátumra és időpontra módosítod. Így írhatsz posztokat, és beállíthatod, hogy akkor is elküldhesd őket, amikor éppen nyaralsz!

Ne felejtsd el ellenőrizni a WordPress történeted helyesírását. A WordPress ezt megkönnyíti egy helyesírás-ellenőrző gomb segítségével magában a szerkesztőben. Keress egy olyan gombot, amelyen az "ABC" betűk szerepelnek. Ezután átvizsgálja a bejegyzésedet helyesírási és általános nyelvtani hibák után kutatva. Ellenőrizz minden olyan szót vagy kifejezést, amely alatt egy piros szaggatott vonal van.

A Google Analytics segítségével nyomon követheted, hogy kik látogatják az oldaladat, és honnan érkeznek. Fontos, hogy tudd, honnan érkeznek a látogatók, így még keményebben tudsz dolgozni azon, hogy több olvasót szerezz. Minél jobban figyelsz a statisztikáidra, annál nagyobb lesz az oldalad.

Használd megfelelően a képeket a WordPress webhelyeden. A szépségtől kezdve az érdekességig mindent hozzáadhatnak az oldalaidhoz. Használd megfelelően az alternatív szövegcímkéket és a címcímeket. Ne elégedj meg általános leírásokkal. Konkrétan kell megfogalmaznod őket, hogy látogatóid pontosan tudják, miről van szó. Ez is segít nekik kitalálni, hogy miről szól az oldalad.

A WordPress közismert, mint egy csodálatos blogkészítő eszköz, amely mindenki számára elérhető. Ezeknek a javaslatoknak a használata nagyszerű kiindulópont. Ne habozz, mielőtt a WordPress-t használnád a blogodhoz!

drennan, kemping gázfőző, sport napszemüveg, coppens pelle, pellet waggler, acolyte

 

1. drennan

2. kemping gázfőző

3. sport napszemüveg

4. coppens pelle

5. pellet waggler

6. acolyte

 

drennan, kemping gázfőző, sport napszemüveg, coppens pelle, pellet waggler, acolyte