Hogyan kerüljük el a közös videó marketing hibákat

Hogyan kerüljük el a közös videó marketing hibákat

 

Saját vállalkozása van? Új módszereket keres a vállalkozásának marketingjére? Ha igen, akkor a videomarketing lehet, hogy az, amit keresett. Ha videókat készít és online helyezi el őket, új ügyfeleket szerezhet, és beszélgethet velük arról, hogy mit kínál. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan teheti ezt meg.

A Google keresési történetek kiváló módja annak, hogy távol tartsa magát a kamerától, miközben még mindig hatékony videomarketinget hoz létre. Ön rákeres az oldalaira, és megmutatja a világnak, hogy hol találhatók, ki hivatkozik rájuk, és mit tartalmaznak, így az emberek megtudhatják, hogy miről van szó.

A videomarketing nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatban maradjon a közönségével. Kérje meg az ügyfeleket, hogy küldjenek Önnek e-mailt az Ön által kínált termékekkel vagy iparági témákkal kapcsolatos kérdésekkel, és a legjobban tetsző kérdésekre válaszoljon egy heti videóban. A jó kérdésekért akár meg is jutalmazhatja az embereket, ha ingyenes terméket vagy kedvezményt kínál nekik.

Ügyeljen arra, hogy rendszeresen tegyen közzé videókat. Ha az emberek egyszer már látták a videóit és megismerték azt, akkor több mint valószínű, hogy abbahagyják a megtekintését. Ha új anyagokat tesz közzé, a nézők visszatérnek, hogy lássák, milyen új dolgokat népszerűsít.

Használja ki az olyan eseményeket, mint a kiállítások és szakkiállítások, hogy szakértőket kérdezzen meg. Az interjúkat aztán közzéteheti a webhelyén, mint forrást a nézők számára. Tegyen fel olyan típusú kérdéseket, amilyeneket a közönsége is feltenne, és próbálja az interjút a lehető legérdekesebbé tenni, hogy a nézők figyelmét lekösse.

Miután közzétette videóját, a videó leírásában tüntesse fel webcímét. A leírásban több, a videót leíró kulcsszót is érdemes feltüntetni. Ez segít a felhasználóknak megtalálni az információit, és a keresőmotorok hatékonyan rangsorolják a videóit. A webcímét is feltüntetheti a videójában.

Ügyeljen arra, hogy kapcsolatot építsen ki a közönségével. A nézőkkel a kommentszekción keresztül léphet kapcsolatba. Kérdezze meg a véleményüket, és kérje fel őket, hogy hagyják meg az esetleges javaslataikat. Az emberek szeretik tudni, hogy a véleményük valóban számít, és hogy Ön tényleg meghallgatja őket, mert ezáltal valóságosabbá válik számukra.

Bár a videóknak tartalmuk alapján önmagukban kell megállniuk a helyüket, mégis népszerűsíteni kell őket. Miután feltöltötte videóit, próbálja meg népszerűsíteni azokat a közösségi hálózatokon, hírleveleken, blogokon és hasonlókon keresztül. A videóknak időbe telik, amíg organikusan rangsorolnak a keresőmotorokban, ezért szükségük van egy lökésre, hogy az emberek tudjanak a létezésükről.

Kommunikáljon rendszeresen másokkal a szakterületén. Ez nem csak arra jó, hogy tanácsokat és ötleteket osszon meg, hanem arra is, hogy marketinget osszon meg. Sok blogger vagy webmester gyakran lehetővé teszi, hogy az oldal látogatói hozzászólásokat tegyenek közzé. Ha a niche-jén belül nagyobb ügyfélkörhöz tudja eljuttatni az üzenetét, nagyobb sikert érhet el.

Ne csak a videókra támaszkodjon marketingkampányában. Ezek nagyszerű marketingeszközök, azonban nem szabad, hogy helyettesítsék más marketing taktikáit. A videók nem helyettesíthetik a tartalomkészítést, például a cikkírást vagy a blogolást. A videókat egyszerűen a marketingkampánya tartalmának bővítésére és a linkportfóliójának kiépítésére kell használni.

A videók az interneten ma népszerűbbek, mint valaha, mégsem mindenki van tisztában a lehetséges felhasználási lehetőségeikkel. A videomarketing lehet az az előny, amelyre vállalkozásának szüksége van ahhoz, hogy versenyképesebb legyen a mai világban. Használja fel a cikk tanácsait, hogy kitalálja saját hatékony videomarketing-kampányát.

led világítás, konyhai világítás, gyerek mennyezeti lámpa, állólámpa, led mennyezeti lámpa, mennyezeti led lámpa, spotlámpa

 

1. led világítás

2. konyhai világítás

3. gyerek mennyezeti lámpa

4. állólámpa

5. led mennyezeti lámpa

6. mennyezeti led lámpa

7. spotlámpa

 

led világítás, konyhai világítás, gyerek mennyezeti lámpa, állólámpa, led mennyezeti lámpa, mennyezeti led lámpa, spotlámpa