Hogyan hozzunk létre egy sikeres cikk marketing tervet

Hogyan hozzunk létre egy sikeres cikk marketing tervet

 

Sok embertől hallottad már a cikkmarketinggel kapcsolatos hozzászólásaikat, de itt az ideje, hogy megismerkedj vele, és a saját szakértőddé válj. Bár ez extra elkötelezettséget igényelhetsz, biztosan visszakapod, amit beleteszel. Ez a cikk számos hasznos tippet ad.

Mivel nem mindenki szeret hosszú cikkeket olvasni, mindig 500 szónál nem hosszabb cikkeket célszerű írni. Számos tanulmányt végeztek már ebben a témában, és a közmegegyezés szerint a legtöbb olvasó 500 szó után elveszíti az érdeklődését az egyszerű webes cikkek iránt. Ne felejtsd el! Az internet az azonnali információ kapuja, így könnyen le lehet kattintani a tartalmadról egy vicces videóra.

Próbáld meg a kulcsszavak szinonimáit és többes számú szavait is beépíteni a webhelyeden található cikkekbe. Ez optimalizálja webhelyedet a keresőmotorok számára, mivel az oldalaid sokkal több keresőkérdésre lesznek relevánsak. Amikor szinonimákat és többes számokat építesz be a cikkeidbe, mindig ügyelj arra, hogy a szövegnek még mindig legyen értelme az emberi olvasó számára.

Ha ingatlanos weboldalad van, jó mennyiségű célzott forgalmat érhetsz el olyan cikkek írásával, amelyek visszautalnak az oldaladra. Ezek a cikkek növelik a keresőmotoros láthatóságát, ami viszont növeli a webhelyeden található hirdetéseket megtekintő emberek számát.

A nagyszerű tartalom létrehozásának kulcsa, hogy megoldj egy problémát az olvasó számára. Határozz meg egy, a résével kapcsolatos problémát és többféle megoldást. Miután elvégezted a kutatást, egyszerűen állítsd össze egy rövid posztba. Legyen barátságos hangvételű és lényegre törő. Olvasóid vissza fognak térni még többért.

Időzítsd be a cikkbejegyzéseid a naptárba, és tartsd magad hozzájuk. A következetes frissítés lehet az egyik legnehezebben kezelhető feladat, amikor cikkeket írsz. Ha beírod őket a naptáradba, mintha a munkarendedbe írnád, akkor megkaphatod az emlékeztetőket és a motivációt, amire szükséged van ahhoz, hogy sikerüljön rendszeresen új cikkeket szolgáltatnod.

Kerüld az azonos vagy hasonló címmel ellátott cikkek beküldését. Semmiképpen sem tűnhet a cikked egyedinek, ha ugyanaz a címe, mint egy másik cikknek. Minden cikknek egyedi címet kell adnod, és a címnek öt-húsz változatával kell rendelkezned, hogy a cikket különböző helyszíneken közzétehesd. Ne feledd, hogy a címben mindig szerepelnie kell a kulcsszónak.

Amikor megpróbálod értékesíteni a cikkedet, győződj meg róla, hogy olyan vonzó főcíme van, amely arra készteti az olvasókat, hogy rákattintsanak, amikor megjelenik a keresési eredmények között. Ne ragadj le annyira a kulcsszavaknál, mert azok semmit sem érnek, ha nincs olyan címlapod, amely nem kelti fel senki figyelmét.

Az egyik leghívogatóbb dolog a cikkmarketingben az, hogy a színfalak mögött tényleg nincs semmi bonyolult, hogy az egész működjön. Igen, a munka fárasztó lehet, és bizonyára tudnod kell, hogyan érheted el, hogy a cikkeidet elolvassák a nézők. Amikor egy kampány megfogalmazására kerül sor, ez egy egyszerű folyamat, amit bárki meg tud csinálni.

Amikor a cikkeid megfelelő marketingjéről van szó, nem tehetsz semmit, amíg nem készítesz először egy marketingtervet. Ez nagyon fontos, mivel betekintést nyújt abba, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy elérd a céljaidat, azzal együtt, hogy azok mivel járnak. Alapvetően felvázolja a küldetésed, a jövőképed, a céljaid, a célpiacod részleteit, és azt, hogy mit kell tenned a siker érdekében.

Összefoglalva, most már számos hasznos tippet kaptál a cikkmarketinggel kapcsolatban. Bár lehet, hogy néhány információt már ismertél, reméljük, hogy vagy megerősítetted a jelenlegi tudásodat, vagy tanultál valami újat. Használd fel ezeket az információkat, és légy a saját sikered irányítója.

 

1. https://smmk.hu/partnerhalo

2. https://holon.hu/partnerhalo

3. https://hmmk.hu/partnerhalo

4. https://bazmmk.hu/partnerhalo

5. https://top55.hu/partnerhalo