Ismerje meg, hogyan lehet hasznot húzni az email marketing használatából!

Ismerje meg, hogyan lehet hasznot húzni az email marketing használatából!

 

Az e-mail marketing egy olyan marketing módszer, amely e-mailek segítségével népszerűsíti az ügyfeleket. Egyesek számára ez egy kicsit bonyolultnak hangozhat, de valójában nem az. Az e-mail marketing használata az ügyfélkör eléréséhez nem olyan nehéz, mint gondolná, különösen, ha nagy figyelmet fordít az alábbi cikkben található tippekre.

Fontolja meg egy olyan sablon használatát, amely lehetővé teszi, hogy minden egyes címzett személyre szabott üzenetet kapjon az üdvözlésben. Az emberek kedvezőbben reagálnak az őket személyesen megszólító e-mailekre, és kevésbé valószínű, hogy elutasítják az üzenetet. Ez a személyre szabás egyszerűen megvalósítható, és nagyobb kapcsolatot növeszt az ügyfeleivel.

Szúrjon be egy linket a feliratkozási űrlapjára a marketing hírlevelekbe. Így, ha ügyfelei továbbítják a marketing e-maileket ismerőseiknek, az ő barátaik is könnyen feliratkozhatnak a listára. Ezt a stratégiát alkalmazva könnyedén létrehozhat egy nagy listát azokból a potenciális ügyfelekből, akik beleegyeztek abba, hogy megkapják a marketing e-maileket.

Kövesse nyomon a kereskedelmi kiállításokon megismert kapcsolatokat. Gyűjtse össze az emberek telefonszámát, amikor megállnak az asztalánál, és hívja fel őket a találkozást követő néhány héten belül. Az utóhívás során jelentkezzen be a kapcsolattartójánál, és kérdezze meg, hogy szeretné-e e-mailben megkapni az Ön marketing hírlevelét.

Mielőtt valakit felvesz az e-mail marketinglistájára, rendelkeznie kell az engedélyével. Ha nincs meg az engedélyük, akkor spamküldésért lesz felelős, és sok panasz érkezik majd. Az e-mail szolgáltatója akár fel is oszlathatja a fiókját, ha tudomást szerez arról, hogy mit csinál. Előzze meg ezt azzal, hogy kéri az embereket, hogy iratkozzanak fel a listájára.

Amikor arra kéri az embereket, hogy iratkozzanak fel, tudassa velük, mire számíthatnak. Mondja el nekik, hogy mit fog küldeni, és milyen gyakran fogja küldeni. Az emberek nagyobb valószínűséggel iratkoznak fel, ha tudják, hogy nem fogja elárasztani a postaládájukat szószátyár e-mailekkel, amelyeket nem áll szándékukban elolvasni.

Használja az A/B tesztelést a tárgysor-variációk tesztelésére. Küldje el az üzenetei felét az egyik, a másik felét a másik témával. Így egyszerűen megnézheti, hogy mely tárgysorok érnek el magasabb megnyitási arányt, és melyeket egyszerűen figyelmen kívül hagyták a feliratkozók postaládájában.

Ne foglalja bele az e-mail marketingkampányába a hírlevelek használatát. Helyette küldhet az opt-in listáján szereplő embereknek releváns e-maileket bizonyos témákról. Több embert fog vonzani, ha tudják, hogy csak olyan információkat fognak kapni, amelyek érdeklik őket, és nem kell egy egész hírlevelet átrostálniuk, hogy megkapják azokat.

Próbálja meg az ügyfelet az e-mail tárgysorának segítségével bevonni. Az e-mailjének már abban a pillanatban meg kell ragadnia az olvasó figyelmét, amint az a postaládájában landol, különben a szemétbe kerülhet. Ha gyenge vagy érdektelen a tárgysor, pontosan ez fog történni. Próbálja meg tehát némi kreativitással feldobni a tárgysorát.

Kerülje a heti egynél több marketing e-mail küldését. Ügyfelei valószínűleg elfoglalt emberek, akik naponta több üzenetet is kapnak. Ha túl sok üzenetet küld, akkor csak a zsúfoltság részévé válik. Lehet, hogy elkezdik kihagyni őket, vagy ami még rosszabb, törlik őket anélkül, hogy valaha is elolvasnák!

Tervezze meg stratégiailag, hogy mikor küldi ki az e-mailjeit. Az emberek nem szeretik, ha kényelmetlen időpontokban kapnak e-maileket, különösen, ha olyan dologról van szó, amire gyorsan kell reagálniuk. Legyen előzékeny, és tegye ajánlatát úgy, hogy az emberek számára kényelmes és könnyen kihasználható legyen, és több eladásra számíthat, mint egyébként.

Remélhetőleg most, hogy elolvasta ezt a cikket, egy kicsit kevésbé ijedt meg az e-mail marketingtől. A széles körben alkalmazott marketinggyakorlat meglehetősen egyszerűen megvalósítható, és pillanatok alatt adaptálható. Egyszerűen csak emlékezzen az itt olvasott tippekre, és máris úton lesz az e-mailek marketing célú felhasználása felé.

íróasztal, mosdókagyló, bútor, zuhanytálca, munkalap, konyhai munkalap, konyhapult, irodabútor, akril, butor

íróasztal mosdókagyló bútor zuhanytálca munkalap konyhai munkalap konyhapult irodabútor akril butoríróasztal, mosdókagyló, bútor, zuhanytálca, munkalap, konyhai munkalap, konyhapult, irodabútor, akril, butor