Tippekre van szükséged az iPhone-t illetően? Próbáld ki ezeket az ötleteket!

Tippekre van szükséged az iPhone-t illetően? Próbáld ki ezeket az ötleteket!

 

Ha nem vagy iPhone-tulajdonos, lehet, hogy nem tudod, mire képesek, és hogyan egyszerűsítik le az életedet. Akár új iPhone-felhasználó vagy, akár azon gondolkodsz, hogy azzá válsz, az alábbi cikkben megtalálod a szükséges információkat, hogy lehetőséged legyen esetleg többet megtudni a telefonodról, vagy megismerd a telefont, amit szeretnél.

Időt takaríthatsz meg az iPhone-on történő szövegírás közben, ha kétszer koppint a szóközre. Ez a gyors gyorsbillentyű automatikusan ponttal fejezi be a mondatot, majd új mondatot kezd. Az új mondat első betűje automatikusan nagybetűs lesz. Ez a trükk tökéletes a hosszú szövegek és bárki számára, aki úton van.

Ha Siri van a legújabb generációs iphone-odon, ne feledd, hogy egyszerűen, világosan és lassan kell beszélned. Ha túl gyorsan, mély akcentussal beszélsz, vagy motyogod a szavaidat, akkor nem fog tudni megérteni, és a végén frusztrált leszel. Próbáld meg megtanulni azokat a szavakat, amelyeket ő könnyen felismer, így könnyebben tudod használni.

Ahhoz, hogy kedvenc weboldaladat egy kicsit gyorsabbá és sokkal egyszerűbbé tedd, állítsd be azt kezdőlapodnak. Bár ezt nem tudod olyan simán megtenni, mint a Safariban a Macen, de egy plusz koppintással könnyedén elérheted a kívánt oldalt. Add hozzá az oldalt a könyvjelzők listájához, majd győződj meg róla, hogy a lista tetején van. Így már csak néhány koppintásnyira van kedvenc oldalától.

Szerkesztheted az iPhone-oddal készített képeket. Menj a szerkeszteni kívánt képre. Miután megtalálta a képet, kattintson a jobb felső sarokban lévő Szerkesztés gombra. Ez lehetővé teszi a vörösszem kijavítását, a vágást, az elforgatást vagy az automatikus javítást. Miután elvégezte a javítást, kattintson a jobb felső sarokban a Mentés gombra.

Az iPhone fantasztikus tulajdonsága, hogy sokoldalú forrásként szolgálhat minden zenei igényedhez. Nemcsak iPodként funkcionálhat, hanem számos testreszabható zenei alkalmazás és streaming-rádióállomás élvezeti lehetőségét is megkönnyíti. Ha megismerkedsz ezekkel a lehetőségekkel, soha többé nem kell kedvenc zenéid nélkül maradnod.

Az iPhone segítségével átfogó szótárat és gyorsbillentyűkatalógust hozhatsz létre. Ez lehetővé teszi, hogy minden egyes mondókáját személyre szabja. Saját kifejezéseket vagy gyorsbillentyűket is hozzáadhatsz az iPhone-odhoz. Értesítést kap az automatikus helyesbítésekről, amikor mondatok és szavak beírása közben.

A számtalan egyéb csodálatos funkció mellett fontos megemlíteni, hogy az iPhone hordozható e-olvasóként is használható. Mivel lehetőség van egyedi könyvek, valamint gyakorlatilag mindenféle irodalmi antológiát tartalmazó alkalmazások letöltésére, kényelmesen magaddal viheted kedvenc klasszikusaidat vagy a legújabb bestsellert bárhová, ahová csak utazol.

Ha az alkalmazások mappákba rendezésével próbálod letisztítani iPhone-képernyődet, próbáld meg a mappát, amelyen éppen dolgozol, az alsó alkalmazássávban elhelyezni. Így a mappa mindig veled marad, függetlenül attól, hogy éppen milyen oldalon vagy. Nem kell többé oldalról oldalra húznod a mappát, amikor az alkalmazásokat takarítod.

Ha sokat utazol a gyerekekkel, egy iPhone előnyös lehet a te számodra. Könnyedén telepíthetsz rá néhány játékot, hogy lefoglalja a gyerekeket a hosszú autóutakon, vagy akár csak a sorban állás közben a közértben. Ez segíthet abban, hogy boldogok maradjanak, és ne kelljen aggódnod értük.

Vezérelheted iPhone-jának zenéjét anélkül, hogy a zenealkalmazást megnyitnád, ha egyszerűen egyszer jobbra csúsztatja az alkalmazássávot. Ott egy mini zenei vezérlőrendszer jelenik meg, amely lejátszás és szünet, következő és előző gombokat tartalmaz. Gyors hozzáférést kaphatsz még ahhoz az alkalmazáshoz is, amelyik éppen zenét játszik ugyanezen a területen.
Ha véletlenül vízbe ejti az iPhone készüléket, ne kapcsolja be azonnal, mert tartósan károsodhat. Szárítsa meg a telefont egy törölközővel, és tegye egy éjszakára egy tál rizsbe. Ez segít kiszívni az összes vizet, amely esetleg rejtett helyekre került.

Sok mítosz kering arról, hogyan kell kezelni a vízbe esett iPhone-t. A legnagyobb ezek közül az, hogy hajszárítóval szárítsuk meg a telefont. Ahelyett, hogy kiszárítaná az összes vizet, ami a telefonra került, ezzel csak tovább nyomja a vizet a telefonba.

Ha az iPhone-od valami nedves dologba esik, ne ess pánikba. Hagyd kikapcsolva, és egyszerűen szárítsd meg óvatosan egy törölközővel. Ezután ragadjo meg egy cipzáras tárolózacskót vagy tálat, és merítse a telefont egy kis főzés nélküli fehér rizsbe. A rizs segít kiszívni a telefon belsejébe szorult nedvességet.

A preferenciáktól függően lehet, hogy szeretnéd hallani a gépelés hangját, amikor szöveges üzenetekben vagy e-mailekben karaktereket ír be. A "kattogás" bekapcsolásához menjen az iPhone hangbeállításaihoz. A hang bekapcsolásával tudni fogja, hogy a telefon elfogadja a billentyűleütéseket.

Ha több e-mail címet használ az iphone-on keresztül, ügyeljen arra, hogy nagyon különböző neveket adjon nekik. Megállapították, hogy a telefon meghibásodhat, és ugyanazokat a beállításokat alkalmazza mindkét fiókra, még akkor is, ha azt szeretné, hogy különbözőek legyenek. Csak győződjön meg róla, hogy ezek a nevek különállóak, hogy elkerülje ezt a problémát.

Át kell váltanod az írásjel- és az ábécé-billentyűk között, és szeretné tudni, hogyan teheti ezt sokkal gyorsabban. Nyomja meg a ?123 billentyűt, de ne engedje el az ujját, amikor megjelenik a tényleges írásjelkiosztás. Csúsztassa az ujját a vesszőbillentyűre, engedje el, és automatikusan megjelenik az ABC elrendezés.

Ha egy e-mailt olvashatatlannak szeretnég jelölni az iPhone-on, meg kell keresned a parancsot, mivel az nem látható. Először menj a Részletek menüpontra, majd kattints az "Olvasatlan" gombra. Amikor belépsz a leveledbe, az üzenet továbbra is olvashatatlannak fog tűnni.

Egy kicsit többet tudsz az iPhone-okról és arról, hogy mire képesek. Fogd a tanultakat, és lépj tovább!

műanyag készítés, gia form kft, olcsó konténer árak, szemetes konténer bérlés, konténer rendelés pest megye, veszélyes hulladék szállítás árak, olcsó konténer rendelés

 

1. műanyag készítés

2. gia form kft

3. olcsó konténer árak

4. szemetes konténer bérlés

5. konténer rendelés pest megye

6. veszélyes hulladék szállítás árak

7. olcsó konténer rendelés

műanyag készítés, gia form kft, olcsó konténer árak, szemetes konténer bérlés, konténer rendelés pest megye, veszélyes hulladék szállítás árak, olcsó konténer rendelés