Végrehajtani a megfelelő Office Depot cikk marketing stratégiát? Ezekkel a tippekkel lesz a legegyszerűbb!

Végrehajtani a megfelelő Office Depot cikk marketing stratégiát? Ezekkel a tippekkel lesz a legegyszerűbb!

 

Ne hagyja, hogy az office depot cikk marketing túlterhelje Önt. Ez egy olyan marketingforma, amelyet minden vállalkozás számára hoztak létre, különösen azok számára, akik közösségi jelenlétet építenek az interneten. Ha szeretné élvezni az előnyöket, amelyeket ez az alacsony költségű marketingmódszer nyújthat, de nem igazán érti a folyamatot, akkor ezek a tippek segíthetnek Önnek elindulni.

Írjon vendég blogbejegyzéseket. Azzal, hogy blogokat ír másoknak a saját szakterületén, hozzáférést nyerhet az olvasóikhoz, és az Ön termékeinek vagy szolgáltatásainak leendő vásárlóivá teheti őket. Ne feledje, hogy a cikkben valahol elhelyezze a webhelyére mutató linket, hogy ha szeretnének, meglátogathassák webhelyét. A vendégblogok azt is lehetővé teszik, hogy megmutassa magát, mint a terület kompetens hangja, valamint mint képzett író.

Tartsa szem előtt az olvasó figyelmét. Senki sem szeret olyan cikkeket olvasni, amelyekben a bekezdések csak úgy hömpölyögnek és hömpölyögnek. Tökéletesítse ezt úgy, hogy ügyeljen arra, hogy minden bekezdés hat mondat alatt maradjon. Ha valamiről többet kell mondania, egyszerűen kezdjen egy újat. Ez megakadályozza, hogy elakadjon.

Használjon cikk forrásdobozt. Ez egy bekeretezett doboz minden egyes cikke legvégén.. Az olvasónak egy kis háttérinformációt ad a cikk szerzőjéről, arról, hogy hol találhat további cikkeket ugyanattól az írótól, valamint az esetlegesen folyamatban lévő projektjeiről, és néha egy képet is tartalmaz.

Ahogy egyre jobban bízik az office depot cikkmarketing folyamatában, tűzzön ki egy reális, de kihívást jelentő célt a cikkgyártás ütemére vonatkozóan. Nincs olyan aranyszám, amelyet el kell érnie. Mérlegelje a rendelkezésre álló idejét, az írói képességeit és az egyéb kötelezettségeit, hogy megállapodjon egy olyan cikkírási ütemtervben, amelyet a cikkek minőségének feláldozása nélkül be tud tartani.

Miután megírt cikkek egészséges gyűjteménye van a kezében, gyűjtse össze őket, és készítsen belőlük egy e-könyvet. Ennek az ebooknak az értékesítése nem egy különösen csodálatra méltó irodai depó cikkmarketing taktika. Az olvasók nem fogják értékelni, hogy megpróbál pénzt kérni tőlük a máshol ingyenesen elérhető tartalomért. Az ebook jobb felhasználási módja az, hogy ingyenes jutalomként szolgáljon azoknak az ügyfeleknek és potenciális ügyfeleknek, akik érdeklődésüket fejezték ki az Ön vállalkozása iránt.

Lehetőség szerint kerülje el, hogy olyan témákról írjon cikkeket, amelyek untatják Önt. Bár rá lehet szoktatnia magát, hogy azt írja, ami szükséges, a közömbösség átszivároghat. Az unalom egy olyan dolog, amit egyszerűen nem lehet elrejteni az írásban, és olyan sem, amit az olvasó nem érzékel élesen. A sikeres cikkmarketinghez olyan témákról kell írnod, amelyek iránt szenvedélyesen érdeklődik.

Jó ötlet, ha keveri a cikkek fajtáit, amiket ír, hogy legyen miből válogatnia. Ne csak "kérdés-felelet"-eket vagy "hogyan kell" útmutatókat írjon. Váltogassa ezeket a stílusokat, vagy dobjon be egy "top 10" listát. Váltogassa a különböző típusokat, és nézze meg, hogy melyek vonzzák a legnagyobb figyelmet.

Írjon ki minden olyan információt, amelyet a szövegében szeretne, majd tegye közzé a weboldalán. Ez jó ötlet, mert az oldal személyre szabottabb érzést kelt. Bármely szöveg után elhelyezheti az aláírását, ha nincs kedve sokat írni.

Mivel biztos akar lenni abban, hogy a cikkei jól meg vannak írva, ha nem egy jó író, akkor érdemes megnézni, hogy felkér-e valakit, aki cikkeket írhat az Ön számára. Olyan cikkekre van szüksége, amelyek szellemesek és mégis informatívak, hogy segítsenek fenntartani az olvasók figyelmét, és egy profi író képes lenne ezt megtenni.

Annyi mindent meg kell érteni az office depot cikk marketing, amely magában foglalja a forrásokat, amelyek rendelkezésre állnak, hogy az Ön számára cikkíró szolgáltatásokat használhat a marketing erőfeszítéseihez. Azonban nem fogja tudni, hol kezdje el, hacsak nincs egy kis útmutatás - útmutatás, amelyet ez a cikk nyújtott.